Update over het laatste nieuws Gemeenschapsveiling Venhuizen

 

Het veiling comité anno 2019:
25 maart 2019 - in het NHD, geschreven door Paul Gutter:

De gemeenschapsveiling in Venhuizen heeft zaterdagavond 40.000 euro opgeleverd. Samen met de veiling in Wijdenes vorige week en giften komt het totaalbedrag op 68.790 euro, 11.000 euro meer dan vorig jaar.

,,Het publiek was de hele avond door gedreven en kooplustig’’, aldus Hans Bregman, die vrijdagavond ook al actief was als afslager bij de kerkenveiling in Bovenkarspel. Ditmaal werkte hij met hulp van collega-veilingmeesters Sjaak Laan en Johan Groot zo’n 600 koopjes weg.

Het door Ed Kampstra georganiseerde uitje naar de sluizen van IJmuiden bleek het meest lucratief. Het ging maar liefst achtmaal onder de hamer voor een gemiddelde prijs van 400 euro en bracht zo ruim 3.000 euro in het laatje.

Ook het zogenaamde ’buizensysteem’ waar het publiek een gift voor een vereniging kwijt konden, werd veelvuldig gevonden. Maar liefst 18 clubs en instellingen in Venhuizen en Wijdenes delen mee in de opbrengst.Maart 2019:

Heeft u laatst ons stukje in de Streker gezien? Daar stond ook deze leuke foto in van onze nieuwe voorzitter en comité leden!
Facebook nieuws

Onze verenigingen

Hieronder ziet u de verschillende verenigingen die aan ons geliëerd zijn.