Update over het laatste nieuws Gemeenschapsveiling Venhuizen

 

Uitstel Gemeenschapsveiling 14 en 21 maart:

Vandaag heeft de landelijke overheid een crisisoverleg omtrent het coronavirus gehouden en hieruit zijn een aantal maatregelen voortgekomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op alle evenementen met meer dan 100 bezoekers. Hieronder valt ook onze Gemeenschapsveiling.

Zowel de veiling van Wijdenes op 14 maart als de veiling van Venhuizen op 21 maart zullen worden afgelast.

Graag willen we jullie wel verzoeken de catalogus te bewaren! Ons doel is dat de veilingen op een later moment alsnog plaats zullen vinden.

Wij zullen jullie zo spoedig mogelijk voorzien van nieuwe veiling data.

Bestuur Gemeenschapsveiling Venhuizen


De verenigingen:

Dit jaar doet de PKN Kerk voor het eerst mee aan de Gemeenschapsveilingen. De PKN Kerk wilt het verzamelde geld besteden aan de renovatie van de Noorderbeuk van de PKN Kerk.


Maart 2020 - De Catalogus:

Afgelopen weekend is de catalogus verspreid.

Mocht u het fijn vinden kunt u hem ook hier teruglezen.


26 februari 2020 - in het Noord Hollands Dagblad:

In het Noord Hollands Dagblad verscheen een leuk artikel over de gemeenschapsveilingen, waarbij een aantal leuke kavels worden uitgelicht. Zoals de mogelijkheid om een dagje mee te lopen met de burgermeester, een oppas voor je kinderen gedurende het eerste deuntje tijdens kermis Venhuizen, wijnproeverijen en een muzikale amusetour.

Via deze link kunt u het artikel teruglezen.


19 februari 2020 - in de Streker:

Vandaag is in de Streker een leuk interview te lezen met Veronique Ligthart-Vriend, via deze link kunt u het stukje teruglezen.


Het veiling comité anno 2019:
25 maart 2019 - in het NHD, geschreven door Paul Gutter:

De gemeenschapsveiling in Venhuizen heeft zaterdagavond 40.000 euro opgeleverd. Samen met de veiling in Wijdenes vorige week en giften komt het totaalbedrag op 68.790 euro, 11.000 euro meer dan vorig jaar.

,,Het publiek was de hele avond door gedreven en kooplustig’’, aldus Hans Bregman, die vrijdagavond ook al actief was als afslager bij de kerkenveiling in Bovenkarspel. Ditmaal werkte hij met hulp van collega-veilingmeesters Sjaak Laan en Johan Groot zo’n 600 koopjes weg.

Het door Ed Kampstra georganiseerde uitje naar de sluizen van IJmuiden bleek het meest lucratief. Het ging maar liefst achtmaal onder de hamer voor een gemiddelde prijs van 400 euro en bracht zo ruim 3.000 euro in het laatje.

Ook het zogenaamde ’buizensysteem’ waar het publiek een gift voor een vereniging kwijt konden, werd veelvuldig gevonden. Maar liefst 18 clubs en instellingen in Venhuizen en Wijdenes delen mee in de opbrengst.Maart 2019:

Heeft u laatst ons stukje in de Streker gezien? Daar stond ook deze leuke foto in van onze nieuwe voorzitter en comité leden!
Facebook nieuws

Onze verenigingen

Hieronder ziet u de verschillende verenigingen die aan ons geliëerd zijn.