Over de veiling

 

Gemeenschapsgezindheid in voormalige gemeente Venhuizen

De eerste drie edities van de Gemeenschapsveiling Venhuizen zijn geweest en het bestuur met alle deelnemende verenigingen maken zich klaar voor de evaluatie van de avonden afgelopen 16 en 23 maart. Samen kunnen we terug kijken of drie succesvolle gemeenschapsveilingen waar in 2017 het bedrag van €66.858,- is opgehaald en in 2018 €57.303,- en dit jaar in 2019 het totaal bedrag van €68.790,-. Onwijs mooie bedragen die op een goede manier ondersteuning hebben gegeven bij de aangesloten verenigingen.

Binnenkort maakt het comité, door middel van het uitreiken van een cheque, aan de deelnemende verenigingen bekent wat het totaal bedrag is wat zij vanuit de gemeenschap zullen ontvangen. Allen dank voor uw bijdrage en het ophalen van het geweldige bedrag!

Dit betekent dat kort daarna de inschrijving voor volgend jaar open gaat. Bent u nieuwsgierig of uw vereniging in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op via het onderstaande mail adres. Voordat u dit doet is het belangrijk om te controleren of uw vereniging voldoet aan de toelatingseisen, deze zijn te vinden onder het kopje toelatingseisen hier op de website.

Natuurlijk kunt u ons ook bereiken voor al uw vragen via het onderstaande mail adres, contactformulier van de website of onze Facebookpagina.

Wij zien u allen graag weer tijdens de avonden in 2020: nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Over de veiling

Facebook nieuws

Onze verenigingen

Hieronder ziet u de verschillende verenigingen die aan ons geliëerd zijn.