Goede start van de Gemeenschapsveiling Venhuizen

 

Stukje uit het Noord- Hollands Dagblad na de eerste veiling in 2017:

'Een succesvolle eerste sessie volgens het NHD, namens het comité een goede start van de Gemeenschapsveiling Venhuizen´.

2017, het jaar dat de Gemeenschapsveiling Venhuizen realiteit werd. Waar omliggende dorpen al enkele jaren deze variant aanbieden is dit nu ook het geval voor Venhuizen en Wjdenes. Zoals het Noord Hollands Dagblad schrijft was de eerste sessie in Wijdenes succesvol. De avond in Venhuizen sloot hier geheel bij aan waardoor Gemeenschapsveiling Venhuizen 2017 positief afgesloten kon worden. Met name door het totale bedrag wat is opgehaald namelijk, € 66.858,-. Als comité kunnen we hier niet meer dan trots op zijn. Bent u nieuwsgierig hoe veel de verenigingen hebben opgehaald? Kunt u een kijkje nemen onder het kopje: verenigingen, bovenin aangegeven.

Een succesvolle eerste editie betekent natuurlijk dat we door gaan, waardoor wij aan u willen vragen deze data alvast in uw agenda te noteren: 10 en 17 maart 2018 zullen er opnieuw twee sessies zijn van de Gemeenschapsveiling Venhuizen. Hiervoor hebben we weer verenigingen nodig, maar daarbij ook een super- vrijwilligers die zich afgelopen tijd al zo goed hebben ingezet. Mocht u nu interesse te hebben als vereniging? Willen wij uw vragen om allereerst te kijken of u voldoet aan de voorwaarden (zie kopje Voorwaarden bovenin). Mocht dit volledig aanwezig zijn of u heeft toch nog een vraag, kunt u mailen naar het onderstaande e-mailadres. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd zodat u deze kunt invullen en retour kunt sturen waarna u bevestiging krijgt van uw aanmelding.

Natuurlijk weten wij als comité dat er nog veel te ontwikkelen en leren valt, wij staan daarom open voor feedback. Heeft u tips en tops voor ons? Stuur deze in via het contactformulier, Facebook of het e-mailadres.

Voor nu willen wij iedereen bedanken die de eerste editie van de Gemeenschapsveiling Venhuizen tot een succes heeft gebracht. Zonder uw hulp hadden we dit niet kunnen realiseren.

Wij hopen u op de Gemeenschapsveiling 2018 weer te zien!

Enthousiaste groet van het volledige comité.

Facebook nieuws

Onze verenigingen

Hieronder ziet u de verschillende verenigingen die aan ons geliëerd zijn.